Επτά στα 10 κιλά μοσχαρίσιου κρέατος που διακινείται στην εγχώρια αγορά είναι εισαγόμενα, ένα προϊόν στο οποίο η Γαλλία αποτελεί μακράν τον μεγαλύτερο προμηθευτή της ελληνικής αγοράς με μερίδιο 40%. Δηλαδή, σύμφωνα με στοιχειά της αγοράς, 4 στα 10 κιλά μοσχαρίσιου κρέατος που καταναλώνονται στην Ελλάδα είναι γαλλικό, με τη μεγαλύτερη ποσότητα εξ αυτών να είναι της μάρκας Bovillage, η οποία εφέτος συμπλήρωσε τρία χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά.
Στη δεύτερη θέση με διαφορά από τη Γαλλία βρέθηκε εφέτος η Ιταλία με μερίδιο 9%, και ακολουθούν άλλοι ιστορικοί προμηθευτές κρέατος της ελληνικής αγοράς, όπως η Γερμανία (7%) και η Ολλανδία (5%).