ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλούν ως υπόπτους τα ξαδέρφια του Παπακωνσταντίνου οι οικονομικοί εισαγγελείς

18:39 - 02 Ιαν 2013 | Οικονομία
Καλούν ως υπόπτους τα ξαδέρφια του Παπακωνσταντίνου οι οικονομικοί εισαγγελείς
Με την ιδιότητα του υπόπτου κλήθηκαν από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, οι τρεις δικαιούχοι των λογαριασμών, των οποίων τα ονόματα δεν υπήρχαν στην πρώτη λίστα Λαγκαρντ.

Πρόκειται για την Ελένη Παπακωνσταντινου, ξαδέλφη του Γ. Παπακωνσταντίνου, τον σύζυγό της Συμεών Σικιαρίδη και τον Ανδρέα Ρωσσώνη, που είναι σύζυγος της άλλης ξαδέλφης του κ. Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετά από τα πρόσωπα που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC και το όνομά τους περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, από το γραφείου των οικονομικών εισαγγελέων θα περάσουν εκ νέου οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ. Καπελερης  και Ι. Δι/vτης. Επίσης, για εξηγήσεις δεν αποκλείεται να κληθούν και συνεργάτες του γραφείου του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.