ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαρήγα: Η αλήθεια δεν θα περάσει από τη Βουλή

18:49 - 17 Ιαν 2013 | Οικονομία
«Η σκευωρία είναι εκ του μηδενός, όταν υπάρχουν ενδείξεις πρέπει να τις εξετάζεις», σχολίασε από το βήμα της Βουλής η Αλέκα Παπαρήγα στη συζήτηση επί των προτάσεων των κομμάτων για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Οπως είπε, το ΚΚΕ δεν έχει μιλήσει ποτέ εκ του μηδενός για πρόσωπο η κόμμα. «Θα κάνουμε τη δουλειά μας, ξέροντας ότι η αλήθεια δεν θα περάσει από τη Βουλή», παρατήρησε σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει το ΚΚΕ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ.

 

«Μέσα από τη Βουλή δεν περνάει η αλήθεια, το σύστημα είναι θωρακισμένο - η πραγματικότητα δυστυχώς μένει απ' έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

 

Η κ. Παπαρήγα άφησε αιχμές περί πιέσεων στους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Διώτη ώστε να πουν όσα ιχυρίζονται τις τελευταίες μέρες. «Ο κ. Διώτης έπρεπε να είναι δέκα φορές υποψιασμένος στην Υπηρεσία που πήγε. Πώς είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα όταν είχε διατελέσει στην αντιτρομοκρατική; Τόσο επιπόλαιοι ήταν (Παπακωνσταντίνου και Διώτης); Μήπως εκβιάζονται; Αρα το πράγμα είναι πολύ βαθύτερο», σημείωσε με νόημα.

 

Η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε τέλος, ότι το ΚΚΕ δεν οικοδομεί  την εκλογική  του επιρροή ή ακόμα και το ποσοστό του σε τέτοιου είδους θέματα (όπως της λίστας Λαγκάρντ) και επανέλαβε ότι θα ψηφίσει λευκό για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:31 - 17 Ιαν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.