ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CNN: Η Κρήτη στους κορυφαίος 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς με … μια «χούφτα ευρώ»

14:31 - 18 Ιαν 2013 | Οικονομία
Με όχημα τη γαστρονομία, τις τοπικές ποικιλίες κρασιού αλλά και τις πολύ καλές τιμές στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια το CNN συγκαταλέγει την Κρήτη στους κορυφαίους 10 προορισμούς για την Ευρώπη.

Κάθε χρόνο το μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο προτείνει περιοχές όπου αξίζει κάποιος να επισκεφθεί. Έτσι για το 2013 στις επιλογές συγκαταλέγονται η Κορσική, το Βερολίνο, η Κωνσταντινούπολη, το Ίνσμπουργκ, το Ελσίνκι, το Ρέυγκιαβικ, το Λίβερπουλ, το Μπέλφαστ, το Άμστερνταμ, αλλά και η Κρήτη.

 

Το CNN τονίζει ότι η Κρήτη προσφέρει στον επισκέπτη μια σειρά συναρπαστικών εμπειριών, αλλά και αναρίθμητες ευκαιρίες για γιορτές, μία από τις οποίες το 2013 είναι και η επέτειος της Ένωσης με την Ελλάδα. «Μακριά από τα λαμπερά παραλιακά ξενοδοχεία, που λόγω κρίσης διατηρούν καλές τιμές, το νησί σαγηνεύει με εναλλακτικές κι ανεπανάληπτες επιλογές» τονίζει το δίκτυο και σημειώνει ότι η περιοχή το τελευταίο διάστημα έχει κατακτήσει και πάλι θέση στον αμπελοοινικό χάρτη με εξαιρετικούς παραγωγούς και με μια σειρά από μοναδικές στη γεύση γηγενείς ποικιλίες, όπως η Βηλάνα, το Βιδιανό, το Δαφνί, το Κοτσιφάλι, το Μαντηλάρι και το Θραψαθήρι.
 
Το μεγαλύτερο διεθνές αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο υπογραμμίζει μάλιστα ότι πολλά από τα αμπέλια βρίσκονται ανάμεσα σε γραφικά χωριά και μικρές πόλεις, όπου μπορεί κανείς να βρει πολύ καλές ταβέρνες με απλές, αλλά κλασικές κρητικές γεύσεις … για μια «χόυφτα ευρώ»!
Τελευταία τροποποίηση στις 14:35 - 18 Ιαν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.