ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για business στην Αθήνα την Τετάρτη ο CEO της Qatar Holding

15:03 - 05 Μαρ 2013 | Οικονομία
Για business στην Αθήνα την Τετάρτη ο CEO της Qatar Holding
Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ. στο Υπουργείο Ανάπτυξης (Νίκης 5-7) η Μικτή Επιτροπή Συνεργασίας Ελλάδας – Κατάρ υπό την προεδρία του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Νότη Μηταράκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Qatar Holding κ. Ahmad Al-Sayed.

  Υπενθυμίζεται ότι η συγκρότηση της Μικτής Επιτροπής Συνεργασίας Ελλάδας – Κατάρ αποφασίστηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στη Ντόχα στις 29-30 Ιανουαρίου τ.ε.

 

Σημειωτέον, ότι η Ελληνική πλευρά και το Εμιράτο κατά το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Κατάρ είχε συμφωνηθεί η δημιουργία ενός ταμείου ύψους 2 δις. Ευρώ για επενδύσεις.

 

Εξάλλου, δημοσίευμα των Financial Times αναφέρεται σήμερα Τρίτη στην πώληση της νήσου Οξυάς στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ έναντι 4,9 εκατ. ευρώ σε μία συμφωνία που όπως σημειώνεται σηματοδοτεί την ανανέωση του ενδιαφέροντος του Κατάρ για την Ελλάδα.

 

Ακόμη, το δημοσίευμα εστιάζει στο ενδιαφέρον του Κατάρ για το Ελληνικό, αλλά και στο πιθανό ενδιαφέρον του Κατάρ για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και τη Finansbank.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:09 - 05 Μαρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.