ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η προσέλκυση επενδύσεων στο επίκεντρο της συνάντησης Φούχτελ– Κεφαλογιάννη - Θα δει και την TUI

22:37 - 06 Μαρ 2013 | Οικονομία
Οι τουριστικές επενδύσεις και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, στο Βερολίνο, με αφορμή την συμμέτοχη της Ελλάδας στην ΙΤΒ Βerlin.

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αύριο, Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα επισκεφτεί το περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή τουριστική έκθεση και το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Επιτροπής Τουρισμού της Γερμανικής Βουλής.  Στη συνέχεια η υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: «Η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης. Τουρισμός και επιχειρήσεις: προκλήσεις και προοπτικές». Στην εκδήλωση, που διοργανώνει το Ίδρυμα Konrad Adenauer και ο ΕΟΤ, θα συμμετέχουν επίσης, ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ και ο Παύλος Ευμορφίδης, επιχειρηματίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η υπουργός Τουρισμού, θα συναντηθεί με τον κ. Friedrich Joussen CEO TUI, με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών πρακτορείων και υψηλόβαθμα στελέχη ξένων ΜΜΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις 02:56 - 07 Μαρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.