ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος: Επίσημος παρατηρητής στην Hotelstars Union

20:39 - 11 Μαρ 2013 | Οικονομία
Την θέση του επίσημου παρατηρητή στην Hotelstars Union έλαβε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Hotelstars Union σε συνεργασία με την Hotrec (Ευρωπαϊκή Οργάνωση της Ξενοδοχίας και της Εστίασης) στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο 6-10 Μαρτίου 2013.

Η Hotelstars Union , που εκπροσωπεί τα κράτη-μέλη  της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Hotrec που εφαρμόζουν κοινό σύστημα κατάταξης των ξενοδοχείων γνωστοποίησε στο διεθνές τουριστικό κοινό στις 7 Μαρτίου στο Βερολίνο τις νέες υποψηφιότητες για ένταξη στο σύστημα. Η Ελλάδα έλαβε την επίσημη  θέση του παρατηρητή, μετά την κατάθεση  της αίτησης συμμετοχής της στη Hotelstars  Union , ενώ μια σειρά από σημαντικές χώρες στον τουρισμό, όπως η Γαλλία, η Ιταλία  και η Ισπανία,  εντάχθηκαν και αυτές στο εισαγωγικό στάδιο του παρατηρητή, γεγονός που καταγράφει το έντονο ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής  ξενοδοχειακής κοινότητας  για  ένα κοινό σύστημα κατάταξης των ξενοδοχείων στην Ευρώπη, συμπλέοντας με αυτό τον τρόπο με τις επιταγές των ευρωπαϊκών  θεσμικών οργάνων.

Ανακοινώθηκε επίσης η έναρξη μιας πανευρωπαϊκής έρευνας αγοράς για την αναθεώρηση του συστήματος κατάταξης των ξενοδοχείων  με βάση τις προσδοκίες των πελατών, προκειμένου το σύστημα να ικανοποιεί τις νέες τάσεις και ανάγκες της διεθνούς τουριστικής ζήτησης. Η έρευνα που φέρει τον τίτλο «Η γνώμη σου μετρά» θα πραγματοποιείται  μέσω ειδικής ιστοσελίδας της Hotelstars Union http://www.hotelstars-survey.eu/en 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.