ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΣΥΠΑ: «Καταστροφικές συνέπειες θα έχει η αλλαγή της δομής της ΥΠΑ»

15:53 - 01 Απρ 2013 | Οικονομία
Παρέμβαση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολτικής Αεροπορίας με αφορμή την ψήφιση τροπολογίας που αλλάζει την υπάρχουσα δομή της ΥΠΑ.

Για καταστροφικές συνέπειες στο τουρισμό και τον κοινωνικό ιστό της περιφέρειας κάνει λόγο η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολτικής Αεροπορίας με αφορμή την ψήφιση τροπολογίας που αλλάζει την υπάρχουσα δομή της ΥΠΑ και προετοιμάζει το έδαφος για το την πώληση των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων, με ανεξέλεγκτες τραγικές συνέπειες για τον τουρισμό και το κοινωνικό ιστό της.

 

Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολτικής Αεροπορίας οργανώνει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 3/4/13 και ώρα 12.00 στο «ELECTRA HOTEL" Ερμού 5 τηλ.210 3370000.

 

Όπως σημειώνει η Ομοσπονδία «στο σ.ν «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις και άλλες διατάξεις», που αναφέρεται

  1. στη προσαρμογή του υφιστάμενου νομικού πλαισίου (ιδίως του ν. 3913/11) που σχετίζεται με τη διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση των κρατικών αεροδρομίων,
  2. τη συμπλήρωση της αναδιάρθρωσης της ΥΠΑ,
  3. τη δημιουργία ενός φορέα εκτός της δομής της ΥΠΑ που θα ενταχθούν τα μη αξιοποιήσιμα εμπορικά αεροδρόμια.

 

Η αιφνιδιαστική κατάθεση αυτή έγινε παρά το γεγονός ότι εδώ και 10 ημέρες έχουμε στείλει τις απόψεις μας στο Υπουργείο Ανάπτ, Ανταγ. Υποδ. Μεταφορών & Δικτύων ζητώντας συνάντηση με τον κ. Υπουργό, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.