ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε ο Γιώργος Κασιμάτης

14:32 - 16 Απρ 2013 | Οικονομία
Απεβίωσε ο Γιώργος Κασιμάτης, πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, σε ηλικία 62 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του επίτιμου προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και πρώην προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, θα τελεστεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου και ώρα 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά και ακολούθως θα γίνει η ταφή στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως Κερατσινίου.

 

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά (αριθ. λογ. 072/297001-53 Εθνική Τράπεζα).

 

Σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Κασιμάτη, «ενός δημιουργικού ανθρώπου, με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες, πολυετή προσφορά στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και αφοσίωση στον αγώνα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Ενός ανθρώπου που τίμησε με την παρουσία του και τις ιδέες του την παράταξή μας. Που με τίμησε με τη φιλία του. Ενός σπουδαίου Έλληνα που κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.