ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο Δ.Σ. στο Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

12:58 - 01 Μαϊ 2013 | Οικονομία
Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις και ακροβασίες για τη διατήρηση των αναγκαίων ισορροπιών υπογράφηκε το πρακτικό συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος παραμένει ο Γιάννης Μπρας (ΠΑΣΟΚ), ενώ υπήρξαν κάποιες αλλαγές στα άλλα μέλη. Πιο συγκεκριμένα νέος Αντιπρόεδρος είναι ο Νικήτας Δολαψάκης (ΔΗΜΑΡ) και Εκτελεστικό μέλος και Αναπληρωτής του Διευθύνοντα Συμβούλου ο Μαρίνος Πατακός (ΝΔ) με αρμοδιότητες που θα καθοριστούν στο επόμενο ΔΣ του ΟΛΗ.

 

«Το θέμα είχε ουσιαστικό χαρακτήρα , δεν ήταν τυπικό. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο κ.Μπρα και διεπίστωσε ότι έπρεπε να γραφτούν σαφώς οι αρμοδιότητες οι δικές μου» τόνισε ο πρώην λιμενάρχης Ηρακλείου κ.Μαρίνος Παττακός που συμμετέχει στο συμβούλιο ως εκτελεστικό πλέον μέλος και θα αναπληρώνει τον διευθύνοντα σύμβουλο κ.Μπρα Σύμφωνα με τον κ.Παττακό στο λιμάνι θα γίνουν πολλά το διάστημα που έρχεται και έχει μεγάλες ευθύνες το νέο συμβούλιο.

 

"Μας περιμένει πολλή δουλειά για να φέρουμε το λιμάνι εκεί που θέλουμε. Το νέο συμβούλιο είναι πολύ καλό και μπορεί να αποδώσει" τόνισε ο κ.Παττακός.


Το ΤΑΙΠΕΔ ως φορέας που έχει τη μία και μοναδική μετοχή του λιμένος Ηρακλείου όρισε τα νέα μέλη της διοίκησης   κατόπιν συμφωνίας με την τρικομματική κυβέρνηση (επέλεξε τα άτομα με την αναλογία 4-2-1 ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ).


Έτσι, στη νέα σύνθεση ορίστηκαν:


- Ο κ.Γιάννης Μπρας που εξελέγη πάλι πρόεδρος και διευθυνων σύμβουλος
- Ο κ.Νικήτας Δολαψάκης που εξελέγη αντιπρόεδρος
- Ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΗ κ.Μηνάς Καπετανάκης
- Ο πρώην λιμενάρχης κ.Μαρίνος Παττακός
- Ο κ.Γιάννης Αναστασάκης
- Ο κ.Κώστας Στραταντωνάκης
- Ο μηχανολόγος κ.Γιώργος Δροσανάκης
- Ο κ.Μάνος Σκορδαλάκης (από το επιμελητήριο Ηρακλείου)
- Ο κ.Λιόντος που εκπροσωπεί το ΤΑΙΠΕΔ

 

Και οι κ.Φραγκάκης και Σφακιανάκης Ξεν. ως εκπρόσωποι των εργαζομένων και λιμενεργατών

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.