ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο Leadership Seminar για τους επιχειρηματίες που θέλουν να γίνουν ηγέτες

15:04 - 28 Μαϊ 2013 | Οικονομία
Νέο Leadership Seminar για τους επιχειρηματίες που θέλουν να γίνουν ηγέτες
Το 2ο Σεμινάριο Ηγεσίας της SARGIA Partners είναι γεγονός! Κύριος ομιλητής θα είναι ο Hendre Coetzee, Global Executive Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching.

O παγκοσμίου φήμης «δάσκαλος» των Master Coaches- Hendre Coetzee, θα είναι ομιλητής του Σεμιναρίου Ηγεσίας που διοργανώνει η SARGIA Partners, στις 24 Οκτωβρίου, με θέμα: Your VISION QUEST: see the change you want to be in the world – Now! Ο δρόμος προς το Όραμα σου: δες την αλλαγή που θες να γίνει στον κόσμο-Τώρα!

Θετική στάση ζωής

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη με θετική στάση ζωής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξελιχθούν ως ηγέτες και να διεκδικήσουν προσωπική και επαγγελματική ευημερία.
Πρόκειται για ένα βιωματικό workshop διάρκειας 8 ωρών μέσα από το οποίο ο Hendre Coetzee θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη του προσωπικού τους «χάρτη» στο σχεδιασμό του οράματός τους και στην επίτευξη των στόχων τους. Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν μια τεκμηριωμένη μέθοδο, με βάση τις νεύρο-επιστήμες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν τη διαύγειά τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται και να σχεδιάσουν ένα πλάνο που θα τους οδηγήσει με επιτυχία στο προσωπικό τους ταξίδι - τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Λίγα λόγια για τα σεμινάρια

O θεσμός των Leadership Seminars δημιουργήθηκε από τη SARGIA Partners το 2012, με σκοπό τη διοργάνωση πρωτοποριακών Σεμιναρίων και Εργαστηρίων που υποστηρίζουν την ηγεσία στην Ελλάδα, ώστε να αναπτύξει και να προσαρμοστεί στις αλλαγές της εποχής μας.
Με αφορμή τη διοργάνωση του 2ου Leadership Seminar, η CEO της SARGIA Partners και Master Coach, κυρία Γεωργία Καρτσάνη δήλωσε: «είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να έχουμε ως ομιλητή «το δάσκαλο των δασκάλων», τον Hendre Coetzee. Σε μία περίοδο παρατεταμένης κρίσης, κατά την οποία αρκετοί από εμάς δε ζούμε τη ζωή που θα θέλαμε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, ενώ ταυτόχρονα δεν ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας, στη SARGIA Partners νιώσαμε την ανάγκη να συμβάλουμε με έναν πρακτικό και θετικό τρόπο στη βελτίωση της επιχειρηματικής σκέψης και δράσης»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.