ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενίσχυση του επιχειρείν από το «CoLab Academy»

08:33 - 07 Ιουν 2013 | Οικονομία
Ενίσχυση του επιχειρείν από το «CoLab Academy»
Ο πρώτος κύκλος ταχύρυθμων σεμιναρίων του «CoLab Academy» για την ανάπτυξη και ενδυνάμωση δεξιοτήτων με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας επιχειρηματικής δράσης ή τη συμμετοχή σε αυτή ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013. Κάθε workshop έχει σχεδιαστεί για να αναλύει στην πράξη τη θεματική του μέσα από τη μελέτη case studies με εισηγητές ακαδημαϊκούς, αλλά και ανθρώπους της αγοράς.
Με λίγα λόγια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας συνδυασμός «Ακαδημίας + Εφαρμοσμένης Καινοτομίας», που προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε βασικά  ερωτήματα ενός νεοεισερχόμενου στον χώρο του «επιχειρείν». Ποιο είναι το πρόβλημα που λύνει το προϊόν ή η υπηρεσία που (θα) προσφέρω; Ποια είναι η πραγματική αγορά του; Πόσο κοστίζει αυτή η υπηρεσία; Ποια εμπειρία / αξία προσφέρει στον πελάτη του; Ποιες είναι οι πιο hot τεχνολογίες για web ή mobile;
 
Ο πρώτος κύκλος ταχύρυθμων workshops θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 10 μέχρι και την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 και θα αφορά τέσσερις τομείς: Στρατηγικό Μάρκετινγκ, Διαχείριση Κόστους, Branding και Βασικές αρχές html, css, javascript και usability. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ένα μεμονωμένο σεμινάριο ή να ολοκληρώσει τον κύκλο των τεσσάρων εργαστηρίων συνολικής διάρκειας 32 ωρών. Σε κάθε περίπτωση θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
 
Τα εργαστήρια του «CoLab Academy» θα γίνονται καθημερινά (18.00 - 22.00), ενώ απαιτείται η δήλωση συμμετοχής λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Ειδικά για τον πρώτο κύκλο προσφέρεται ειδική έκπτωση στους συμμετέχοντες: 50% για το κάθε workshop με τελική τιμή 100 ευρώ και 20% επιπλέον έκπτωση για όλο τον κύκλο με τελική τιμή 320 ευρώ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.