ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιόνιο: Στο Μεγανήσι επενδύει η Prada

08:14 - 09 Σεπ 2013 | Οικονομία
Ιόνιο: Στο Μεγανήσι επενδύει η Prada
Πόλος έλξης της αφρόκρεμας του διεθνούς jet set έχει καταστεί το Ιόνιο με τα πανέμορφα νησιά του. Έτσι, μετά τον Σκορπιό, τη σκυτάλη παίρνει το Μεγανήσι που μπαίνει στο στόχαστρο κροίσων.

Ο λόγος για την ιέρεια της μόδας Miuccia Prada, ιδιοκτήτρια των οίκων μόδας Prada και Miu Miu, η οποία επένδυσε στην Ελλάδα αγοράζοντας μια μεγάλη έκταση στο καταπράσινο νησί του Ιουνίου, προκειμένου να χτίσει εκεί δύο βίλες, οι οποίες θα κοστίσουν γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ η καθεμία.

Η 60χρονη Ιταλίδα έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα ενώ με την επένδυσή της αυτή έδειξε και στην πράξη την μεγάλη τρέλα που έχει στα νησιά του Ιονίου.

Η έκταση βρίσκεται στη θέση Κεφάλι, πολύ κοντά στο κέντρο του Μεγανησίου, και ανήκει στον Βρετανό μεγαλοτραπεζίτη Jacob Rothschild.

Αυτή είναι και η πρώτη εκμετάλλευση της επένδυσης του λόρδου, ο οποίος σκοπεύει να χτίσει δώδεκα επαύλεις 1.000 τ.μ., για τις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ο πρίγκιπας Κάρολος, ο βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos, η Nicole Kidman και ο Roman Abramovich.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.