ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το sucess story των Google - ZTE Corporation συζητά ο Αντώνης Σαμαράς σε συναντήσεις με τις εταιρικές ηγεσίες

00:14 - 03 Οκτ 2013 | Οικονομία
Με στελέχη εταιρειών - κολοσσών στον τομέα τους θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέχεια επαφών που κάνει για την προσέλκυση επενδύσεων και διαμόρφωσης θετικού κλίματος για τη χώρα.

Έτσι την άλλη Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Google, κ. Eric Schmidt. Ο "Mr Google" θα βρεθεί στην Αθήνα με αφορμή το τετραήμερο σεμινάριο για startups που διοργανώνει εταιρεία στην ελληνική πρωτεύουσα το διάστημα 7 εως 10 Οκτωβρίου.

Το Google Launchpad, το δωρεάν τετραήμερο σεμινάριο για νέα start-ups, προσκαλεί developers και λάτρεις των start-ups να συμμετάσχουν, να μοιραστούν ιδέες και τεχνικές δεξιότητες και να σχηματίσουν ομάδες ώστε να δημιουργήσουν προϊόντα, και να τρέξουν τις δικές τους start-ups επιχειρήσεις.
Επίσης, ο ο κ. Σαμαράς πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της κινεζικής της ZTE Corporation, κ. Hou WeiGui.Η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και δικτύων προτίθεται να δημιουργήσει στον Πειραιά διαμετακομιστικό κέντρο για τα εμπορεύματά της.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 08:11 - 03 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.