ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναντήσεις Σαμαρά με στελέχη της Google και της κινεζικής ZTE

17:51 - 09 Οκτ 2013 | Οικονομία
Συναντήσεις Σαμαρά με στελέχη της Google και της κινεζικής ZTE
Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει αύριο, Πέμπτη ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιντ, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Η συνάντηση θα γίνει στις 15.00.

Ως εκτελεστικός πρόεδρος, ο Eric Schmidt είναι το δημόσιο πρόσωπο της εταιρίας, ο πρεσβευτής της, ο άνθρωπος που διευρύνει τις επιχειρησιακές σχέσεις με κυβερνητικούς φορείς και που παρέχει συμβουλές στο διευθύνοντα σύμβουλο και στα ανώτατα στελέχη.

 

Νωρίτερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον επικεφαλής της εταιρείας ZTE Χου Γουέι Γκι. 

 

Η ΖΤΕ είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως, διαθέτει πελατειακή βάση με περισσότερους από 500 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και έχει παρουσία σε 140 και πλέον χώρες. Στην Ελλάδα διαθέτει ισχυρή παρουσία στον τομέα των τερματικών κινητής τηλεφωνίας και smartphones και στα συστήματα πρόσβασης στο Διαδίκτυο και στα CPESs. Επίσης, ενδιαφέρεται για το έργο «Σύζευξις ΙΙ» και το FTTH.

 

Οι συγκεκριμένες επαφές του πρωθυπυργού γίνονται στο πλαίσιο των τετ α τετ της ελληνικής κυβέρνησης με εκπροσώπους πολυεθνικών εταιριών, που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι.   

 

Συνάντηση Χατζηδάκη με Ράινχεμπαχ 

 

Εξάλλου, αύριο, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χαζτηδάκης θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράινχεμπαχ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κύριο αντικείμενο των επαφών τους θα αποτελέσει η επίσπευση των διαδικασιών για τη δημιουργία του Επενδυτικού Ταμείου, αλλά και θέματα αναφορικά με τα δάνεια και την παροχή ρευστότητας των τραπεζών στην αγορά.


Τελευταία τροποποίηση στις 18:05 - 09 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.