ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο με την τρόικα»

19:45 - 18 Οκτ 2013 | Οικονομία
Γιάννης Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο με την τρόικα»
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ότι η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά.

«Δεν υπάρχει κανένα αδιέξοδο με την τρόικα» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και ερωτηθείς εάν πλέον πάμε σε πολιτική διαπραγμάτευση.

«Η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά» είπε ακόμη, σπεύδοντας βέβαια να προσθέσει ότι ωστόσο «η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του ελληνικού Λαού, αλλά κυρίως και τη βελτίωση όλων των δεικτών».

Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συνεδρίασε το κυβερνητικό συμβούλιο διοικητικής μεταρρύθμισης για το θέμα της κινητικότητας, ερωτηθείς αν υπάρχει αδιέξοδο με την τρόικα και πλέον πάμε σε πολιτική διαπραγμάτευση, απάντησε:

«Όχι, κανένα. Η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά. Συνεχίζεται κανονικά. Και η δουλειά μας κανονικά.»

«Τώρα, βέβαια, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του ελληνικού Λαού, αλλά κυρίως και τη βελτίωση όλων των δεικτών που έχουμε στην ελληνική Οικονομία. Επενδύσεις, ξένο ενδιαφέρον, spreads και λοιπά».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.