ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παγκόσμιες Οικονομικές Εξελίξεις

15:31 - 20 Ιαν 2014 | Οικονομία
GLOBAL MARKETS : Το αμερικανικό δολάριο (USD) διατήρησε ένα σταθερό τόνο στις ευρωπαϊκές αγορές , τη Δευτέρα υποστηριζόμενο από τα θετικά στοιχεία για τις ΗΠΑ που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στον απόηχο της απογοητευτικής έκθεσης του Δεκεμβρίου, για τις μισθοδοσίες εκτός του γεωργικού τομέα .

ΕΛΛΆΔΑ : Σύμφωνα με ορισμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες , το Eurogroup είναι πιθανό να περιγράψει τέσσερις προηγούμενες ενέργειες που έχει η Ελλάδα να εκπληρώσει έτσι ώστε να δικαιούται την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου της ΕΕ . Ως υπενθύμιση , οι επικεφαλής της αποστολής της τρόικας αναμένεται πλέον να επιστρέψουν στην Αθήνα αμέσως μετά το Eurogroup Ιανουαρίου για να επαναλάβουν τις συζητήσεις με τις εγχώριες αρχές σχετικά με την τρέχουσα αναθεώρηση του προγράμματος .

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΕΡΒΙΑ : Η Fitch υποβάθμισε  την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Σερβίας σε "B + " από "BB - " .

ΡΟΥΜΑΝΙΑ : Τα ελλείμματα τρεχουσών συναλλαγών που δημοσιεύτηκαν ανέρχονται σε 1.33δις. δολάρια για τον  Ιανουάριο - Νοέμβριο 2013 .

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : καταγράφει πλεόνασμα 2,8 % του ΑΕΠ πάνω από Ιαν- Νοέμ 2013. Οι μετοχές σημείωσαν  μικρές απώλειες αποκόμισης κερδών την Παρασκευή.  

CESEE Αγορές: Οι αναδυόμενες χρηματιστηριακές και περιφερειακές αγορές , συνέχισαν τις πρόσφατες απώλειες των νομισμάτων τους την Παρασκευή .

Πηγή! Eurobank

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.