ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Road show του Γ. Προβόπουλου στο Λονδίνο

14:08 - 06 Φεβ 2014 | Οικονομία
Εντείνονται οι διεθνείς πρωτοβουλίες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιώργου Προβόπουλου για την προβολή των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση επενδύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κεντρικός τραπεζίτης θα βρεθεί την Παρασκευή στο Λονδίνο, όπου και θα είναι επίσημος ομιλητής σε ένα από τα κορυφαία χρηματο-οικονομικά συμπόσια που διοργανώνει το γνωστό think tank, OMFIF (Φόρουμ Νομισματικών και Χρηματοοικονομικών Ιδρυμάτων).

Την ομιλία του, με θέμα «Η ελληνική οικονομική κρίση: Από το Grexit στο Grecovery», η οποία θα περιλαμβάνεται στην ειδική ενότητα «Golden Series», αναμένεται να παρακολουθήσουν 200 στελέχη επενδυτικών οίκων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και κρατικών επενδυτικών ταμείων, καθώς και υψηλόβαθμοι παράγοντες από την Τράπεζα της Αγγλίας (ΒΟΕ) και από κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης.

Κύκλοι της ΤτΕ αναφέρουν πως προσδίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς  αντίστοιχες ομιλίες στο πλαίσιο των «Golden Series» έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας οικονομίας όπως οι Ιβ Μερς και Γιούργκεν Σταρκ της ΕΚΤ και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:08 - 06 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.