ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αθήνα το 4ο Συνέδριο Euromοney

17:21 - 30 Οκτ 2006 | Οικονομία
Το 4ο EuromοneyConference στην Ελλάδα, με τίτλο «Greece 2006: A Gateway for Business», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/11 και την Πέμπτη 2/11, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα προλογίσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης, θα είναι ο καίριος ρόλος της Ελλάδας για εσωτερικές και ξένες επενδύσεις, καθώς και η ιδιαίτερη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών – οι επιτυχίες και αποτυχίες στην αναβάθμιση της υποδομής της χώρας, ο εξελισσόμενος επενδυτικός κόσμος, ο τραπεζικός τομέας, ο χώρος του real estate και του shipping καθώς και η συνολική εικόνα της Ελλάδας σαν προορισμός για επενδύσεις.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται οι: Παναγιώτης Αριστείδης Θωμόπουλος, Υποδιοικητής Τράπεζας της Ελλάδας, Mario Monti International Advisor, Goldman Sachs & President, Bocconi University, Chairman, Bruegel, Γρα΅΅ατική Τσίνγκου-Παπαδοπέτρου, Διευθύντρια, Νότιο-Ανατολικής Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, Δρ. Πλούταρχος Σακελλάρης, Πρόεδρος του Συ΅ßουλίου Συ΅ßούλων του Υπουργείου Οικονο΅ικών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.