ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αμερικάνικη Hines ψηφίζει Ελλάδα με επενδύσεις σε ακίνητα

11:13 - 19 Μαϊ 2014 | Οικονομία
Η αμερικάνικη Hines ψηφίζει Ελλάδα με επενδύσεις σε ακίνητα
Η αμερικάνικη Hines, από τους μεγαλύτερους επενδυτές ακινήτων διεθνώς με παρουσία σε παραπάνω από 115, ετοιμάζεται να μπει στην Ελλάδα, διαθέτοντας 500 εκατ. ευρώ για επενδύσεις σε ακίνητα το 2014, σύμφωνα με τον Λαρς Χούμπερ, γενικό και οικονομικό διευθυντή της Hines Europe του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το PropertyEU σε άρθρο του με τίτλο «Hines earmarks ?500m for bailed-out Greece in 2014», η αμερικάνικη εταιρεία θέλει να επενδύσει στην ελληνική αγορά ακινήτων, η οποία, λόγω της μεγάλης πτώσης των τιμών, αποτελεί σημαντική επενδυτική ευκαιρία και προσφέρει μεγάλες μελλοντικές υπεραξίες.
Αξίζει να σημειώσουμε πως από πέρυσι, ο Λαρς Χούμπερ, είχε εκφράσει την πρόθεση της Hines να επενδύσει στην ελληνική αγορά και ειδικά στον κλάδο του τουρισμού, των ξενοδοχείων και του λιανικού εμπορίου. Οι επενδύσεις της Hines αγγίζουν τα 25,2 δισ. δολάρια διεθνώς, ενώ στην Ευρώπη το υπό διαχείριση ενεργητικό της ξεπερνά τα 8,5 δισ. δολάρια, με επενδύσεις σε μεγάλα οικιστικά έργα στο Βερολίνο και το Μιλάνο, γραφεία στο Παρίσι και το Λονδίνο και χώρους logistics στη Βαρσοβία και τη Μόσχα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.