ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Σαφάρι" δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα- Στα...αζήτητα μένουν 300 εκατ. ευρώ

10:11 - 29 Μαϊ 2014 | Οικονομία
"Σαφάρι" δικαιούχων για το κοινωνικό μέρισμα- Στα...αζήτητα μένουν 300 εκατ. ευρώ
Αδιάθετα έχουν μείνει περίπου 300 εκατ. ευρώ του κοινωνικού μερίσματος μετά την αυστηροποίηση των κριτηρίων ένταξης, που "έβγαλε εκτός" δικαιούχων εκατοντάδες πολίτες.

Προκειμένου να επισπευθούν οι διαδικασίες, ώστε να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα περισσότεροι πολίτες το Μαξίμου έχει δώσει ρητή εντολή να γίνουν άμεσα οι διασταυρώσεις των στοιχείων των δικαιούχων. 

Ως πρώτο μέτρο προς αυτή την κατεύθυνση είναι η αποστολή, από σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, e-mail σε 60.000 πολίτες οι οποίοι έκαναν αίτηση που προεγκρίθηκε από το taxis, ωστόσο δεν πήραν το κοινωνικό μέρισμα καθώς κρίθηκαν ως μη επαρκή τα στοιχεία για τα εισοδήματά τους το 2012. Μέσω αυτού του e-mail θα τους ζητούνται διευκρινήσεις ώστε να πάρουν άμεσα και εκείνοι το μέρισμα, ενώ ταυτόχρονα προωθείται η διεύρυνση των κριτηρίων ώστε να μπουν στην κατηγορία των δικαιούχων ακόμη περισσότεροι πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στις επόμενες ημέρες στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα κριτήρια.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:44 - 29 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.