ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ.Μανιάτης: Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τους υδρογονάνθρακες

14:56 - 04 Ιουλ 2014 | Οικονομία
Γ.Μανιάτης: Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τους υδρογονάνθρακες
Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον σχετικά με την παραχώρηση οικοπέδων για έρευνες υδρογονανθράκων, διέκρινε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, κατά την πρόσφατη παρουσίαση στο Λονδίνο, όπως είπε την Παρασκευή κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

"Για πρώτη φορά υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και η χώρα μας μπαίνει στον χάρτη των παραγωγών υδρογονανθράκων", σημείωσε ο κ. Μανιάτης, προσθέτοντας ότι αυτή "η εξέλιξη είναι θετικό προμήνυμα για την ανάπτυξη".

 

Ο κ. Μανιάτης έκανε λόγο επίσης για "σημαντική αναβάθμιση" του γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως "μπορούμε να λέμε με βεβαιότητα ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας, τα εθνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων θα φέρουν καλύτερες μέρες για το λαό μας".

maniatis1

 

Ο κ. Παπούλιας, από την πλευρά του, συνεχάρη τον κ. Μανιάτη "για την επίπονη προσπάθεια και τα καλά αποτελέσματα", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς, κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο για τη "μικρή ΔΕΗ" και τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο κ. Μανιάτης είπε ότι "όλα συζητούνται στη Βουλή", χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:40 - 04 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.