ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελική ευθεία για τις φορολογικές δηλώσεις- 100.000 σε εκκρεμότητα

18:14 - 14 Ιουλ 2014 | Οικονομία
Τελική ευθεία για τις φορολογικές δηλώσεις- 100.000 σε εκκρεμότητα
Περίπου 100.000 δηλώσεις απομένει να κατατεθούν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η προθεσμία λήγει με το πέρας του 24ώρου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι μια σιωπηρή παράταση θα δοθεί για λίγες ώρες, ώστε να μην επιβαρυνθούν με το πρόστιμο των 100 ευρώ.

 

Στο μεταξύ με δήλωσή του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Βουλευτή Β' Αθήνας και Υπεύθυνου ΕΕΚΕ Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά ρην παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων

 

"Καλούμε το Υπ. Οικονομικών να μην εξαντλήσει την αυστηρότητά του, ιδιαίτερα απέναντι στα χαμηλά στρώματα, και να δώσει μια μικρή παράταση κάποιων ημερών στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

 

Εξάλλου το ίδιο το Υπουργείο δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του, καθώς η ηλεκτρονική εφαρμογή λειτούργησε πολλές εβδομάδες μετά την τυπική έναρξη υποβολής των δηλώσεων του φόρου εισοδήματος. Επιπλέον, η ηλεκτρονική εφαρμογή παρουσιάζει συχνά τεχνικά προβλήματα, τα οποία έχουν διογκωθεί τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση υποβολής και την ταλαιπωρία των πολιτών και των λογιστών - φοροτεχνικών", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.