ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TAP: Προκήρυξη για την προμήθεια σφαιρικών βαλβίδων μεγάλης διαμέτρου

20:34 - 25 Ιουλ 2014 | Οικονομία
TAP: Προκήρυξη για την προμήθεια σφαιρικών βαλβίδων μεγάλης διαμέτρου
Προκήρυξη για την προμήθεια σφαιρικών βαλβίδων μεγάλης διαμέτρου δημοσίευσε ο ΤΑΡ.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαδικασίας προεπιλογής πιθανών προμηθευτών, ο Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) δημοσίευσε την επόμενη προκήρυξη στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ.

Ο TAP θα κατασκευάσει αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου υψηλής συμπίεσης μήκους 870 χλμ., καθώς και συνοδευτικές υποδομές, ο οποίος θα διατρέχει την Ελλάδα, την Αλβανία και την Αδριατική Θάλασσα για να καταλήξει στη νότια Ιταλία.

Εταιρείες που ενδιαφέρονται να προεπιλεγούν για τη συγκεκριμένη σύμβαση θα πρέπει να ζητήσουν την αποστολή του σχετικού ερωτηματολογίου από τον TAP, έως τις 11 Αυγούστου.

Το περιεχόμενο της Σύμβασης θα περιλαμβάνει την κατασκευή, τον έλεγχο και την παράδοση σφαιρικών βαλβίδων μεγάλης διαμέτρου (περίπου 8 βαλβίδες 36 ιντσών -class 900)-και 46 βαλβίδες 48 ιντσών -class 600-). Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές θα πρέπει να αποδείξουν τη δυνατότητά τους να ανταποκριθούν στις προδιαγραφές ποιότητας του TAP και να προμηθεύσουν τις απαραίτητες ποσότητες σύμφωνα με το σχέδιο ανάπτυξης του αγωγού.

Μόνο ένας επιλεγμένος αριθμός προεπιλεγμένων εταιρειών θα προσκληθεί να συμμετάσχει στα επόμενα στάδια του διαγωνισμού προμήθειας βαλβίδων μεγάλης διαμέτρου για τον αγωγό TAP.

Η τωρινή διαδικασία προεπιλογής είναι η πέμπτη κατά σειρά από τον περασμένο Μάιο.

Οι ακόλουθες προκηρύξεις που αναμένεται να εκδοθούν από τον TAP θα αφορούν στην προεπιλογή εταιρειών για την προμήθεια χαλύβδινων αγωγών για το χερσαίο τμήμα του TAP, καθώς και στην προεπιλογή εταιρειών για την παροχή υπηρεσιών κατασκευής του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:48 - 25 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.