ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όμιλος Fujian: Κινεζικό ενδιαφέρον για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας;

11:48 - 22 Αυγ 2014 | Οικονομία
Όμιλος Fujian: Κινεζικό ενδιαφέρον για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας;
Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας επισκέφτηκαν την Πέμπτη ο πρεσβευτής της Κίνας κ. Zou Xiaoli και ο πρόεδρος του κινεζικού ναυπηγικού ομίλου Fujian κ. Zhao Jinjie.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκε η διοίκηση του Ομίλου Ελευσίνας/Νεωρίου με επικεφαλής τον κ. Ν. Ταβουλάρη, στελέχη του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας και ο αναπλ. γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Αθ. Δανούσης. Τους συνόδευε ο Γεν. Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Π. Μίχαλος και στελέχη του Enterprise Greece του υπουργείου Ανάπτυξης.

Αντηλλάγησαν απόψεις και εμπειρίες για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ναυπηγικός κλάδος και η ναυτιλία και οι δυνατότητες συνεργασιών, για την προώθηση των οποίων υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

photo.Pashalis Konstantinos 39

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ελευσίνας και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και τα θέματα που απασχολούν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σύρου. Ο Ναυπηγικός Όμιλος αποτελείται από 5 ναυπηγεία στην ομώνυμη Επαρχία και απασχολεί περί τους 20.000 εργαζομένους.

photo.Pashalis Konstantinos 5

Τελευταία τροποποίηση στις 12:19 - 22 Αυγ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.