ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι έμποροι και η σχέση τους με τον εκάστοτε Υπουργό Ανάπτυξης

13:20 - 22 Σεπ 2014 | Οικονομία
Οι έμποροι και η σχέση τους με τον εκάστοτε Υπουργό Ανάπτυξης
Όπως έλεγε ο αυστριακός γκουρού του management Peter Drucker, 1909–2005, "Οι επιχειρήσεις χρειάζονται 4 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων: α) τον άνθρωπο της σκέψης, β) τον άνθρωπο της δράσης, γ) τον κοινωνικό άνθρωπο και δ) τον άνθρωπο της πρώτης γραμμής". Ενίοτε και έναν πολιτικό, θα έλεγαν σήμερα οι έμποροι της ΕΣΕΕ.

Για τους τζίρους των εμπόρων, νυν και πρώην υπουργός Ανάπτυξης, αμφότεροι υποψήφιοι στη Β' Αθηνών, βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο συζήτησης που προκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης για τα θέματα που ενδιαφέρουν το ελληνικό εμπόριο.

Εν προκειμένω η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, ήταν το πρώτο ζήτημα που ο πρόεδρος των εμπόρων, εμφανίστηκε να επικρίνει τον Κωστή Χατζηδάκη και να εκφράζεται με θερμότερο τρόπο υπέρ του Νίκου Δένδια. Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα αιχμής, τα οποία ενδιαφέρουν τους εμπόρους και στα οποία θεωρούν ότι μπορούν να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης από το Νίκο Δένδια είναι ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, η ρευστότητα και οι συνεταιριστικές τράπεζες. Ειδικά για το τελευταίο ελπίζουν στον σημερινό, συνομιλή τους, υπουργό,  να συναινέσει για να ανοίξει μιας ζωτικής σημασίας, γραμμή χρηματοδότησης στο εμπόριο.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:36 - 22 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.