ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκ. Χαρδούβελης: "Θα πάμε πολύ καλά στη διαπραγμάτευση"

21:31 - 29 Σεπ 2014 | Οικονομία
Γκ. Χαρδούβελης: "Θα πάμε πολύ καλά στη διαπραγμάτευση"
Την αισιοδοξία του για την πορεία της διαπραγμάτευσης εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο υπουργός Οικονομικών, που είχε νωρίτερα τη Δευτέρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωσε: «αύριο ξεκινάει μία νέα διαπραγμάτευση. Θα είμαστε σοβαροί, μεθοδικοί, προετοιμασμένοι και έτσι θα προχωρήσουμε. Θα πάμε πολύ καλά. Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πάρα πολλά, έχουν ακουστεί πάρα πολλά. Σας επισημαίνω ότι ισχύει η πληροφόρηση που βγαίνει από το υπουργείο Οικονομικών και από εμένα».

Οι επαφές της τρόικας θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης από το Υπουργείο Οικονομικών

Την Τρίτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν την προσεχή Τετάρτη με τους υπουργούς Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια (11.30) και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη (15.00).
Το απόγευμα της Πέμπτης, θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και την Παρασκευή με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Τελευταία τροποποίηση στις 07:12 - 30 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.