ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΔΙΤ αξίας 650 εκ. ευρώ το α΄εξάμηνο του 2015 προανήγγειλε ο Νότης Μηταράκης

15:17 - 08 Οκτ 2014 | Οικονομία
ΣΔΙΤ αξίας 650 εκ. ευρώ το α΄εξάμηνο του 2015 προανήγγειλε ο Νότης Μηταράκης
Το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα υπογραφούν εννέα νέες συμβάσεις ΣΔΙΤ αξίας 650 εκατ. ευρώ, που θα αφορούν στους τομείς της διαχείρισης απορριμμάτων, των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, στις κοινωνικές υποδομές και την αστική ανάπτυξη, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης επιτιθέμενος στην Περιφερειάρχη Αττικής για τη στάση της στο θέμα των απορριμάτων.

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα υπογραφούν εννέα νέες συμβάσεις ΣΔΙΤ αξίας 650 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.
Οι συμβάσεις αφορούν στους τομείς της διαχείρισης απορριμμάτων, των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, στις κοινωνικές υποδομές και την αστική ανάπτυξη.
Ο υφυπουργός επιτέθηκε στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου λέγοντας ότι "είναι κρίμα που η κα. Δούρου δεν έχει συνειδητοποιήσει τη διαφορά μεταξύ της διοίκησης και της διαμαρτυρίας".
Αφορμή ήταν η επιστολή της Ρένας Δούρου προς τους δημάρχους Αττικής σύμφωνα μ την οποία είναι άμεση προτεραιότητά της η ακύρωση των διαγωνισμών για 4 μονάδες επεξεργασίας σύμμικτων απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.
Ο κ. Μηταράκης κάλεσε την κυρία Δούρου ως πρόεδρο του ΕΣΔΚΝΑ να συμμετάσχει στη διαβούλευση για τη διαμόρφωση των τευχών δημοπράτησης των διαγωνισμών αντί να απειλεί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.