ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έως 5.870 ευρώ η ενίσχυση για την αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες

19:49 - 29 Οκτ 2014 | Οικονομία
Έως 5.870 ευρώ η ενίσχυση για την αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες
Επιδότηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 587 ευρώ και αποκατάσταση ζημιών κατοικίας και οικοσκευής με ύψος που κυμαίνεται από 1.174 ευρώ έως 5.870 ευρώ, περιλαμβάνει η βασική συνδρομή του Τομέα της Πρόνοιας για τους πλημμυροπαθείς.

Πιο αναλυτικά, σήμερα εστάλη διευκρινιστική εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας προς τους Δήμους Ιλίου, Φυλής, Περιστερίου, Πειραιώς και Αχαρνών, ώστε να αιτηθούν τα αναγκαία ποσά.

 

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, στη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας έχουν υποβληθεί αιτήματα, τα οποία συνολικά αφορούν στην παροχή έκτακτου βοηθήματος σε 370 νοικοκυριά.

 

Για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών καθώς και την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν σε κατοικίες και οικοσκευές από τις πλημμύρες της περασμένης Παρασκευής 24-10-2014 ο αρμόδιος Υφυπουργός του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και οδηγίες προς τους δημάρχους των περιοχών αυτών στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.