ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα άνοδο για τον ελληνικό τουρισμό το 2015, προβλέπει η Όλγα Κεφαλογιάννη

19:28 - 04 Νοε 2014 | Οικονομία
Νέα άνοδο για τον ελληνικό τουρισμό το 2015, προβλέπει η Όλγα Κεφαλογιάννη
Την αισιοδοξία της για μια νέα άνοδο του ελληνικού τουρισμού το 2015 εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg, κατά τη δεύτερη ημέρα της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2015 στο Λονδίνο.

Η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε πως τα δύο τελευταία χρόνια πετύχαμε αλλεπάλληλα ρεκόρ τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και εσόδων.

 

Όπως είπε, «η Ελλάδα πέτυχε τους στόχους της στον τουρισμό επειδή ακολουθήσαμε πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης». Μάλιστα, τόνισε ότι η Ελλάδα προχώρησε σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων ταχύτερης ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό και τη δημιουργία ενός φιλικού επενδυτικού κλίματος.

 

Τόνισε ακόμη ότι ο τουρισμός για την Ελλάδα είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία καθώς τονώνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και δημιουργεί νέες θέσεις απασχόλησης.

 

Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, επισήμανε ότι για πρώτη χρονιά φέτος οι δείκτες της οικονομίας βελτιώνονται περαιτέρω και παρουσιάζουν θετικό πρόσημο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.