ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μικρή παράταση για να ανοίξει το taxisnet για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

10:34 - 17 Νοε 2014 | Οικονομία
Μικρή παράταση για να ανοίξει το taxisnet για τη ρύθμιση των 100 δόσεων
Αγώνα δρόμου δίνουν οι υπάλληλοι της ΓΓΔΕ ώστε το συντομότερο δυνατό να θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για την ρύθμιση των 100 δόσεων.

Μετά τα πισωγυρίσματα από το οικονομικό επιτελείο, και τελικά την ψήφισή της τροπολογίας στη οριστική της μορφή η εφαρμογή σε θα είναι ανοικτή τη Δευτέρα. Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο οι τεχνικοί της Γενικής Γραμματείας Εσόδων κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να γίνουν τις αλλαγές που χρειάζονται και να υπάρξει νέα εφαρμογή. Μάλιστα ευελπιστούν ότι θα είναι έτοιμη έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Πάντως, στην ρύθμιση των δόσεων-μαμούθ τελικά δεν μπαίνουν οι ένα εναπομείνασες δόσεις του ΕΝΦΙΑ και η τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος, ενώ εντάσσονται όλες οι άλλες ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Με την τροπολογία για τις 100 δόσεις δημιουργήθηκε ένα τραύμα για την κυβέρνηση, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μία γκάφα ολκής, που μπορεί να διορθώθηκε με παρέμβαση του Πρωθυπουργού, αλλά ο απόηχος φέρνει τον υπουργό Οικονομικών σε δυσχερή θέση, αφού ουσιαστικά του το χρεώνουν.
Γ.Α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.