ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΦΕΤ: Επιβολή προστίμων ύψους 180.500 ευρώ

16:58 - 22 Νοε 2006 | Οικονομία
Πρόστιμα συνολικού ύψους 180.500 ευρώ επέβαλε ο ΕΦΕΤ σε μια σειρά από επιχειρήσεις τροφίμων που κατείχαν τρόφιμα μη κανονικά, νοθευμένα, μη ασφαλή και ακατάλληλα ή μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και κανονικότητας.

Στις ίδιες επιχειρήσεις, παρατηρήθηκαν αποκλίσεις από τις υγειονομικές διατάξεις καθώς και αποκλίσεις των όρων αδειοδότησης.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες επιβλήθηκαν οι ποινές είναι οι: Carrefour Μαρινόπουλος, «Κατερτζής Ιωάννης ΑΒΕΕ», Ντόνατς Ελλάς, «Φαρίνα», Γαλάτη Μαρία και Σία ΟΕ-«SITOS», «Γ.Σαβοϊδάκης ΑΕ», «Ελαιώνες» ΕΠΕ-παιδικές κατασκηνώσεις, Αθανασόπουλος Αγγελος, «Αφθονή», Παπαδόπουλος Παύλος- «Η Κιβωτός», Σλαβάκης Χρήστος-«Η Γάστρα», «Porfi Hotel ABET-NE και Χατζηχαμπέρης Αναστάσιος.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις να τηρούν τη νομοθεσία όσον αφορά την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.