ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Χατζηθεοδοσίου στο R: Eνα κόμμα μόνο του δεν θα βγάλει την χώρα από το τέλμα

22:05 - 29 Δεκ 2014 | Οικονομία
Γ. Χατζηθεοδοσίου στο R: Eνα κόμμα μόνο του δεν θα βγάλει την χώρα από το τέλμα
Έκκληση για πολιτική συνεννόηση απευθύνει προς τα κόμματα, με δήλωσή του προς το reporter.gr, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Λίγες μόνο ώρες, μετά και την τρίτη άκαρπη ψηφοφορία στη Βουλή, και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του ΕΕΑ, τονίζει ότι κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ζητά από τους πολιτικούς αρχηγούς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν μια λύση βιώσιμη για την Ελλάδα.


Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, τονίζει ότι η ελληνική οικονομία όπως και ο λαός δεν έχει άλλες αντοχές και ζητά από το πολιτικό σύστημα να βάλει στη πάντα προσωπικές φιλοδοξίες και τους εγωισμούς και να δώσουν λύση στα προβλήματα της χώρας και του ελληνικού λαού.


Καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΕΕΑ, καλεί τους βουλευτές, να δείξουν όχι μόνο με λόγια αλλά και  με πράξεις τους ότι αγαπούν την χώρα και νιώθουν τα προβλήματα του λαού.


Η δήλωση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στο reportr.gr: 

«Κανένα κόμμα μόνο του δεν πρόκειται να τα βγάλει πέρα και η Ελλάδα καθαρή. Εφθασε λοιπόν η ώρα όλα τα πολιτικά κόμματα να κάτσουν μαζί στο ίδιο τραπέζι και να βρουν μια λύση βιώσιμη για την Ελλάδα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι βουλευτές των κομμάτων πρέπει να κατέβουν από τις καρέκλες και να αφήσουν έστω για μία φορά κατά μέρος τις προσωπικές φιλοδοξίες και τους εγωισμούς και να δώσουν λύση στα προβλήματα της χώρας και του ελληνικού λαού. Η ελληνική οικονομία όπως και ο λαός δεν έχει άλλες αντοχές... λύγισαν. Και αφού κάθε τόσο λένε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού ότι αγαπούν την χώρα και νιώθουν τα προβλήματα του λαού έφθασε η ώρα να το δείξουν και με τις πράξεις τους».

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 21:59 - 29 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.