ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Training Workshop για τις εικονικές εκθέσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

15:38 - 23 Ιαν 2015 | Οικονομία
Training Workshop για τις εικονικές εκθέσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Εκπαιδευτική συνάντηση στο πλαίσιο του έργου e-Fairs & Trade Networking πραγματοποίησε προημέρων το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με σκοπό την προώθηση του θεσμού των εικονικών εκθέσεων και το άνοιγμα των επιχειρήσεων σε ένα νέο – σύγχρονο εργαλείο του marketing.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η κα Α. Ταβλαρίδου, υπεύθυνη του έργου e-Fairs & Trade Networking, παρουσίασε το έργο και τις μελλοντικές δράσεις του Επιμελητηρίου, ενώ ο κ. Γ. Μώρας της Dtek Τεχνικοί Σύμβουλοι, αφού αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των εικονικών εκθέσεων, ανέλυσε την πλατφόρμα, τις λειτουργίες και τις δυνατότητές της. Υπογράμμισε επίσης ότι, οι εικονικές εκθέσεις είναι ευέλικτες με δυνατότητα χειρισμού του χώρου από οποιοδήποτε σημείο και εξασφαλίζουν χαμηλά κόστη συμμετοχής, προσφέροντας πληροφορίες και στατιστικές που μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί ο εκθέτης.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, η Δρ. Χρ. Kολωνιάρη του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών, αναφέρθηκε στα μέσα και τους τρόπους άντλησης επιδοτήσεων μέσα στην προγραμματική περίοδο 2014 - 2020. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το ψηφιακό marketing, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά για μια επιχείρηση στις εξαγωγικές τις δραστηριότητες και στην επέκταση του brand name της.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τονίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι οι εικονικές εκθέσεις δεν αναπληρώνουν επ' ουδενί μια φυσική εμπορική έκθεση. Αποτελούν ωστόσο ένα συμπληρωματικό εργαλείο του μίγματος marketing μιας επιχείρησης, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με το σύγχρονο ψηφιακό τρόπο ζωής.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ως εκπρόσωπος των μεγαλύτερων εμπορικών εκθεσιακών οργανισμών της Γερμανίας, υποστηρίζει και επεκτείνει διαρκώς τις υπηρεσίες του στον εκθεσιακό τομέα, διευρύνοντας μέσα από το έργο αυτό τη γκάμα υπηρεσιών του σε νέες ψηφιακές εφαρμογές και δυνατότητες προβολής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.