ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή πολιτικής ζήτησαν οι βιομήχανοι από τους Δραγασάκη - Σταθάκη

18:00 - 19 Φεβ 2015 | Οικονομία
Αλλαγή πολιτικής ζήτησαν οι βιομήχανοι από τους Δραγασάκη - Σταθάκη
Αλλαγή βιομηχανικής πολιτικής, που θα έχει ως στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και την οριστική και βιώσιμη έξοδο από την κρίση, ζήτησαν οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων, από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη.

Οι βιομήχανοι δηλώνουν έτοιμοι να συμβάλλουν  με κάθε τρόπο (θέσεις, πόρους, μελέτες) στο έργο της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ όσον αφορά τη διαπραγμάτευση,  εκτιμούν ότι  χρειάζεται ταχεία και ουσιαστική στοίχιση όλων των δυνάμεων του τόπου, πολιτικών, παραγωγικών και κοινωνικών, προκειμένου να διασφαλιστεί  η ισότιμη και με προοπτική παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.


Οι επικεφαλής των βιομηχανικών συνδέσμων της χώρας, ΣΕΒ - Σύνδεσμος Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ)- Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) - Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) - Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος (ΣΒΠΔΕ), στην κοινή τους δήλωση έκαναν λόγο για μια  συνάντηση γνωριμίας με τους κ. Δραγασάκη και κ. Σταθάκη, τους οποίους  ευχαρίστησαν για την ταχύτατη ανταπόκρισή τους,  στο αίτημά τους για συνάντηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.