ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΥΠΟΙΚ: Είμαστε δεμένοι σαν μια γροθιά

14:54 - 04 Απρ 2015 | Οικονομία
ΥΠΟΙΚ: Είμαστε δεμένοι σαν μια γροθιά
«Δεν υπάρχουν πρωθυπουργικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών» στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών, διαψεύδοντας κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας Αγορά με τίτλο «5 μέτρα φωτιά στο τραπέζι».  

Στο άρθρο της η εφημερίδα, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «στα χέρια του πρωθυπουργού βρίσκονται 5 μέτρα άμεσης εφαρμογής, που θα μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν τις διαπραγματεύσεις και να οδηγήσουν στην εκταμίευση μέρους της δόσης. Η συγκεκριμένη λίστα συζητήθηκε στο Brussels Group μεταξύ της ελληνικής αντιπροσωπείας και των θεσμών, με τους πρωθυπουργικούς συμβούλους που ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες να δεσμεύονται πως θα τη μεταφέρουν στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά τους συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, να διαφωνούν και να τα απορρίπτουν αυτοστιγμής».

 

Ωστόσο, το ΥΠΟΙΚ, σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ρητά και κατηγορηματικά πως «Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι μία, δεμένη σαν μια γροθιά και ενεργεί από κοινού με γνώμονα πάντα τις δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει η κυβέρνηση απέναντι στο λαό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.