ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι αμυντικές δαπάνες εγγράφονται στον προϋπολογισμό με την παραλαβή των εξοπλισμών

16:45 - 30 Νοε 2006 | Οικονομία
Οι αμυντικές δαπάνες εγγράφονται στον προϋπολογισμό με την παραλαβή των εξοπλισμών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές των κανόνων της Eurostat, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Αμυνας Β. Μεϊμαράκη.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στο περιθώριο της ημερίδας που διοργάνωσε το ΥΠΕΘΑ για τον αναπτυξιακό προγραμματισμό του υπουργείου, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Δ΄ΚΠΣ) 2007-2013.

Σε ό,τι αφορά το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών, ο κ. Αλογοσκούφης είπε όλες οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων- ανάμεσα στα οποία είναι το νέο μισθολόγιο για τα στελέχη του Στρατεύματος- θα υλοποιηθούν στον κατάλληλο χρόνο.

Όπως διευκρίνισε, τα εισοδηματικά θέματα αντιμετωπίζονται με την ανακοίνωση της εισοδηματικής πολιτικής στις αρχές του νέου έτους.

Από την πλευρά του, ο κ. Μεϊμαράκης επισήμανε ότι «το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς αναδεικνύει περαιτέρω τον κοινωνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ παρέχει τη δυνατότητα στο υπουργείο να αντιμετωπίσει τα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, της υγιεινής, της ασφάλειας και της ενέργειας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.