ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στ. Θεοδωράκης: Έρχονται νέοι φόροι το Μάϊο

12:30 - 16 Απρ 2015 | Οικονομία
Στ. Θεοδωράκης: Έρχονται νέοι φόροι το Μάϊο
Η έλλειψη σχεδίου και η δεινή κρίση ρευστότητας θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε νέα φοροεπιδρομή το Μάϊο εκτίμησε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, δεν προχωρά καμία από τις πραγματικές προτεραιότητες της οικονομίας. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον ΑΝΤ-1 και προέβλεψε ότι τον Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη γενικευμένη επιβολή νέων φόρων αφού, όπως είπε, «λεφτά δεν υπάρχουν».

Για την απόρριψη της πρότασης που του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για να πάρει ένα ή δύο υπουργεία στην κυβέρνηση ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: «Θα άλλαζε τίποτα αν είχα πάρει ένα υπουργείο σε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι να κάνει με την οικονομία, με τους μετανάστες, με τους αντιεξουσιαστές;».

Για το μεταναστευτικό τόνισε: «Εμείς έχουμε πει τις λύσεις που προτείνουμε για το μεταναστευτικό. Υπάρχουν πολλοί πειραματισμοί από την κυβέρνηση στο μεταναστευτικό. Αν συνεχιστεί το θέμα με τους μετανάστες θα «γονατίσουν» τα νησιά». Το μεταναστευτικό, όπως σημείωσε, «είναι ένα σοβαρό εθνικό πρόβλημα». Πρόσθεσε μάλιστα, ότι κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Λέσβο διαπίστωσε συνομιλώντας με μετανάστες ότι έρχονται επειδή θεωρούν ότι με την νέα κυβέρνηση οι έλεγχοι στα σύνορα είναι ελαστικότεροι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.