ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κρίση "μάδησε" τις ανθοκομικές εκθέσεις- Βάζουν εισιτήριο εισόδου

07:30 - 29 Απρ 2015 | Οικονομία
Η κρίση "μάδησε" τις ανθοκομικές εκθέσεις- Βάζουν εισιτήριο εισόδου
Στους χαλεπούς καιρούς οι ανθοκομικές εκθέσεις δεν έχουν χώρο και οι Δήμοι προτιμούν τα όποια διαθέσιμα να τα προσφέρουν στις κοινωνικές τους υπηρεσίες. Ετσι ενώ άλλες χρονιές πραγματοποιούνταν πάνω από 7 ανθοκομικές εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής φέτος οι ανθοκομικές εκθέσεις θα είναι τρεις, εκ των οποίων τις δύο -Κηφισιά και Βάρκιζα- θα μπορέσει κανείς να τις επισκεφτεί για πρώτη φορά έναντι εισιτηρίου!

Ηδη έχει ολοκληρωθεί η σχετική έκθεση από τον Δήμο της Αθήνας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά και αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Απριλίου η έκθεση στην Βάρκιζα.

Αναλυτικότερα, στην 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, που διεξάγεται στο Αλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» από τις 22 Απριλίου μέχρι 10 Μαΐου, θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι εβδομήντα παραγωγοί με περισσότερα από 2.000 είδη φυτά. Πρώτη χρονιά φέτος η δημοτική αρχή αποφάσισε να μπει εισιτήριο εισόδου 1,5 ευρώ, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα των απεριόριστων επισκέψεων από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Εντωμεταξύ, λίγο πριν την έναρξη της βρίσκεται και η 29η Ανθοκομική Έκθεση της Βάρκιζας, που ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στην οργανωμένη πλαζ της Βάρκιζας, ενώ θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Μαΐου. Η έκθεση επιστρέφει με από απόφαση της διοίκησης Κωνσταντέλλου στον κλειστό χώρο της οργανωμένης πλαζ Βάρκιζας, μετά από δύο χρονιές που διεξαγόταν στο πλακόστρωτο της παραλίας. Η επιλογή αυτή σημαίνει και την επιβολή εισιτηρίου εισόδου, που θα ανέρχεται στο 1 ευρώ το άτομο.

ΔΚ

Τελευταία τροποποίηση στις 16:02 - 28 Απρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.