ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σόμπλε σε Βαρουφάκη: Ο χρόνος σας τελειώνει

21:46 - 15 Μαϊ 2015 | Οικονομία
Σόμπλε σε Βαρουφάκη: Ο χρόνος σας τελειώνει
Παρότι είχε συμφωνηθεί ότι το περιεχόμενο της συνομιλίας, Βαρουφάκη - Σόιμπλε, πριν την συνεδρίαση του Eurogroup, την περασμένη Δευτέρα δεν θα ανακοινωθεί, τελικά αυτό διέρρευσε και πάλι με ευθύνη της γερμανικής πλευράς.

Συγκεκριμένα το γερμανικό περιοδικό Spiegel, που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, με το Γερμανό ομόλογό του, στις Βρυξέλλες.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσε τελεσίγραφο στον Γιάννη Βαρουφάκη, λέγοντάς του: «Ο χρόνος σας τελειώνει».

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, φέρεται να χάνει όλο και περισσότερο την υπομονή του με την Ελλάδα, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, είπε στον Γιάννη Βαρουφάκη: «Η χώρα σας πρέπει να αρχίσει να διαπραγματεύεται σοβαρά με τους δανειστές».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, μετά τη λήξη του Eurogroup, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για την πιο φιλική συζήτηση που έχουμε κάνει με τον κ. Σόιμπλε και θεωρώ ότι έμαθα πράγματα από αυτόν. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες από τη μεταξύ μας συζήτηση, καθώς αμφότεροι δεσμευτήκαμε ό,τι ειπώθηκε να μείνει μεταξύ μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.