ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τετραμερή για τη διαπραγμάτευση συγκαλεί το Ευρωκοινοβούλιο

18:24 - 21 Μαϊ 2015 | Οικονομία
Τετραμερή για τη διαπραγμάτευση συγκαλεί το Ευρωκοινοβούλιο
Πρωτοβουλία για τετραμερή συνάντηση του πρωθυπουργού της Ελλάδας με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον πρόεδρο του Eurogroup και τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας την επόμενη Πέμπτη στις Βρυξέλλες προκειμένου να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα ανέλαβαν οι επικεφαλής των ευρωομάδων.

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε ύστερα από διαρροή εσωτερικού email της Κομισιόν, με το οποίο οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απευθύνουν πρόσκληση για νέα τετραμερή συνάντηση με σκοπό να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως οι εμπλεκόμενοι πρέπει να αποδεχθούν την πρόσκληση μέχρι την Τρίτη, έτσι ώστε να δοθεί αρκετός χρόνος για την οργάνωση της συνάντησης.

Την τετραμερή συνάντηση της επόμενης Πέμπτης για την Ελλάδα, εφ' όσον τελικώς συγκληθεί, ενδέχεται να ακολουθήσει και έκτακτη σύγκληση του Eurogroup.
Οι προσκλήσεις έχουν παραδοθεί στα γραφεία των εμπλεκόμενων προσώπων και αναμένεται τώρα η απάντηση τους και η σύγκλιση της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.