ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Λουκέτο" στο ιστορικό ξενοδοχείο Πεντελικόν

14:39 - 25 Μαϊ 2015 | Οικονομία
"Λουκέτο" στο ιστορικό ξενοδοχείο Πεντελικόν
«Λουκέτο» έβαλε από σήμερα το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο πουλήθηκε από τους ιδιοκτήτες του σε έναν ομογενή επιχειρηματία από τη Νότιο Αμερική.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου καταγγέλλουν σήμερα ότι δεν γνώριζαν τίποτα για την πώληση του κτιρίου και ότι τους ζητήθηκε σήμερα αιφνιδιαστικά να εγκαταλείψουν τα πόστα τους.

Τα συστήματα κρατήσεων του ξενοδοχείου δεν λειτουργούν πια, ενώ οι πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο ειδοποιήθηκαν έως τις 12.00 να έχουν αποχωρήσει από τα δωμάτια.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες, σύμφωνα με την οποίες ένας πλούσιος ομογενής από τη Νότιο Αμερική είχε εισέλθει επιχειρηματικά στο Πεντελικόν έναντι 23 εκ. ευρώ, αλλά τότε δεν είχε υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν» ξεκίνησε να οικοδομείται το 1924 και εγκαινιάστηκε το 1927.

Ένας από τους επιφανείς πελάτες εκείνης της εποχής ήταν και ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το «Πεντελικόν» ήταν πάντα ο χώρος συνάντησης των «μεγάλων» οικογενειών της Αθήνας. Tο 1984 το ιστορικό ξενοδοχείο Πεντελικόν ήρθε στην ιδιοκτησία του κ. Βάρδη, ο οποίος όταν απέκτησε το ξενοδοχείο, το έκανε συνώνυμο της πολυτελείας. Το «Πεντελικόν» έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα -πέρα από την κοινωνία των βορείων προαστίων- το 1990.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.