ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές στα άρθρα 79 και 106 του Συντάγματος εισηγείται ο Αλογοσκούφης

14:59 - 11 Δεκ 2006 | Οικονομία
Αλλαγές στα άρθρα 79 και 106 του Συντάγματος που αφορούν τη δημοσιονομική και την οικονομική πολιτική αντιστοίχως, αναμένεται να εισηγηθεί ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας μετά τη συνάντηση που είχε με τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος κ. Π. Παναγιωτόπουλο και τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων κ. Γ. Μαρίνο.

Ο κ. Αλογοσκούφης, τόνισε ότι οι περισσότερες αλλαγές για την αναθεώρηση άρθρων του Συντάγματος που θα εισηγηθεί η Επιτροπή Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, είναι σχετικές με εκείνες που προτείνονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι η πρόταση της Επιτροπής, είπε ο κ. Αλογοσκούφης, είναι μη δεσμευτική για την κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι η πρόταση της ΝΔ είναι δεσμευτική.

Από την πλευρά του ο εισηγητής της ΝΔ για τις αλλαγές στο Σύνταγμα κ.Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι "είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο και ότι πρόσφατα έλαβε και προτάσεις της ΓΣΕΕ για το θέμα αυτό.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτάσεις της Επιτροπής Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος αναμένεται να υποβληθούν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.