ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Τετάρτη οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

09:14 - 25 Αυγ 2015 | Οικονομία
Την Τετάρτη οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν, εκτός απροόπτου, από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου (http://results.it.minedu.gov.gr), πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Σημειώνεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, θα εφαρμοστεί σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα και τις σχολές επιτυχίας τους. Έτσι, ειδικά όσοι εισαχθούν σε τμήματα που εδρεύουν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν εκεί για να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής, αλλά θα το κάνουν μέσα από μία ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, θα στείλουν ταχυδρομικά στις γραμματείες των σχολών τα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, θα ξεκινήσει η διαδικασία αιτήσεων μετεγγραφών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.