ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κομισιόν-Ντομπρόβσκις: «Καμία ουσιαστική αλλαγή στη συμφωνία»

18:16 - 22 Σεπ 2015 | Οικονομία
Κομισιόν-Ντομπρόβσκις: «Καμία ουσιαστική αλλαγή στη συμφωνία»
«Αναμένουμε να τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις από τη νέα κυβέρνηση» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για το ευρώ και τον κοινωνικό διάλογο, Βάλντις Ντομπρόβσκις, ενώ απέκλεισε οποιαδήποτε ουσιαστική αλλαγή της συμφωνίας.

Ο κ. Ντομπρόβσκις υπενθυμίζει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του στην Politico, έχει υπογράψει το μνημόνιο.

«Η νέα κυβέρνηση είναι σε μεγάλο βαθμό η ίδια με την προηγούμενη-από αυτή την άποψη, αναμένουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια» σχολιάζει.

Σε ό, τι αφορά τα περιθώρια αλλαγών απέκλεισε οποιαδήποτε ουσιαστική αλλαγή της συμφωνίας.

Εξάλλου, ο εξειδικευμένος στα ευρωπαϊκά θέματα ηλεκτρονικός Τύπος καλύπτει τα αποτελέσματα των εκλογών με εκτενείς αναλύσεις και ανταποκρίσεις από την Αθήνα, δίνοντας έμφαση στην επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επόμενη πράξη του Τσίπρα - να κυβερνήσει» υπογραμμίζει η POLITICO, σχολιάζοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός απέδειξε ότι είναι ένας ικανός πολιτικός με ταλέντο στην τακτική. Τώρα όμως έρχεται η ώρα τού πραγματικού τεστ, «να κυβερνήσει», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ωστόσο, προσθέτει ο αρθρογράφος, η πραγματική δυσκολία έγκειται στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το τρίτο πακέτο διάσωσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.