ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Workshops για τις Διεθνείς Εκθέσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

17:55 - 08 Δεκ 2015 | Οικονομία
Workshops για τις Διεθνείς Εκθέσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
Στη διοργάνωση σειράς από workshops προχωρά το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων γερμανικών εκθεσιακών οργανισμών, με εμπειρία 60 ετών στον τομέα αυτό και στόχο την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το πρώτο workshop διοργανώθηκε τον προηγούμενο μήνα, στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου Capital & Vision 2015, στην Αθήνα και προσέλκυσε 19 ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από τον κλάδο της ναυτιλίας, των logistics, της πληροφορικής, των υπηρεσιών σίτισης κ.α.

Tα workshops του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου θέτουν ως στόχο τη μετάδοση πληροφοριών για τις ελληνικές επιχειρήσεις, έτσι ώστε να επιτευχθεί η επιτυχημένη παρουσία και εκπροσώπηση μέσα από παραδείγματα και best practices, όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας εμπορικής έκθεσης, αλλά και πριν και μετά από αυτήν.

Καθώς το ενδιαφέρον από πλευράς των επιχειρήσεων είναι υψηλό και ο απόηχος από τους συμμετέχοντες του πρώτου workshop ιδιαίτερα θετικός, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία προετοιμασίας του δεύτερου workshop στη Β. Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:55 - 08 Δεκ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.