ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φερχόφστατ: Να ρυθμιστεί το ελληνικό χρέος

13:54 - 28 Δεκ 2015 | Οικονομία
Φερχόφστατ: Να ρυθμιστεί το ελληνικό χρέος
Να ρυθμιστεί το ελληνικό χρέος ως αντάλλαγμα για τις μεταρρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν, ζητά ο επικεφαλής της ομάδας «Φιλελεύθεροι και Δημοκράτες» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ, με μήνυμά του στο Facebook.

«Οι Έλληνες συνεχίζουν να υποφέρουν ως αποτέλεσμα της πολιτικής κακοδιαχείρισης και του πελατειακού συστήματος» σημειώνει ο Ευρωπαίος πολιτικός και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ολοκληρώσει τις «ειλικρινείς μεταρρυθμίσεις», προκειμένου η χώρα να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Ο Φερχόφστατ καταλήγοντας, απευθύνεται στην Ευρώπη και την καλεί να πραγματοποιήσει τα απαιτούμενα βήματα, ώστε να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Το μήνυμα του Φερχόφστατ αναλυτικά:

«Ο ελληνικός λαός συνεχίζει να υποφέρει σημαντικά ως αποτέλεσμα πολλών ετών πολιτικής κακοδιαχείρισης και πελατειακού συστήματος. 

Όπως έχω καταστήσει σαφές στον Πρωθυπουργό Τσίπρα, είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν οι ειλικρινείς μεταρρυθμίσεις, ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Κοιτώντας προς το μέλλον, η υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει να κάνει βήματα για να συνδράμει στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.