ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τόμσεν: Έρχονται δύσκολες μέρες για τους Έλληνες-Νέες περικοπές σε συντάξεις

09:45 - 18 Φεβ 2016 | Οικονομία
Μετά τα όσα έγραψε στο blog του, όπου ζήτησε μειώσεις συντάξεων στην Ελλάδα, τώρα προβλέπει ότι το επόμενο διάστημα για τη χώρα μας θα είναι δύσκολο.

Ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Ταμείου για τις εξελίξεις και σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε ένα δύσκολο διάστημα στο προσεχές μέλλον για την Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη ισορροπίας ανάμεσα στο θέμα των μεταρρυθμίσεων και το θέμα του χρέους.

Ο κ. Τόμσεν επέμεινε στα όσα έγραψε στο blog του ΔΝΤ την περασμένη Πέμπτη για την ανάγκη νέας περικοπής συντάξεων αν και από τη συνάντηση δεν έλειψαν και οι παρατηρήσεις για το περιεχόμενο του κειμένου. Ωστόσο όπως ενημέρωσε ο διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του ταμείου τα ίδια είχε πει και μια ημέρα νωρίτερα στο Eurogroup.

«Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος συντονισμός ανάμεσα στο ταμείο και την Ευρώπη» επισήμανε ένα άλλο στέλεχος του ταμείου. Επαναλήφθηκε, τέλος, η θέση ότι τα στελέχη του ΔΝΤ θα επιστρέψουν στην Αθήνα όταν δουν τα στοιχεία για το δημοσιονομικό κενό του 2015

Τελευταία τροποποίηση στις 09:54 - 18 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.