ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι λίστες της φοροδιαφυγής στοιχειώνουν τη ΝΔ

13:15 - 21 Φεβ 2016 | Οικονομία
Οι λίστες της φοροδιαφυγής στοιχειώνουν τη ΝΔ
Η πολιτική διαχείριση των υποθέσεων της μεγάλης φοροδιαφυγής, αλλά και της Siemens από την συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου αναδεικνύεται επαχθής κληρονομιά για τη νέα ηγεσία της ΝΔ.

Το απόγευμα του Σαββάτου στη Βουλή, μολονότι ο Κυρ. Μητσοτάκης προκλήθηκε επίμονα από τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα τόσο για την λίστα Μπόργιανς την οποία σύμφωνα με καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να παραλάβει ο Α. Σαμαράς, όσο και για συναφείς υποθέσεις, απέφυγε επιμελώς να σηκώσει το γάντι.

Η στάση του, με την οποία άφησε έκθετο τον προκάτοχό του, δεν πέρασε απαρατήρητη από πολλούς βουλευτές που σημείωναν ότι «ο Κυριάκος αντιλαμβάνεται πως πρέπει να απομακρυνθεί από τέτοιες σκιές που πλήττουν το μαλακό υπογάστριο του κόμματος».

Αποστάσεις ΠΑΣΟΚ

Ιδιαίτερη αίσθηση όμως, την ίδια στιγμή προκαλεί το γεγονός ότι και το ΠΑΣΟΚ, σπεύδει να διαχωρίσει τη θέση του για το ίδιο θέμα, θεωρώντας ότι το καθιστά ευάλωτο σε ηθικές υποψίες και περαιτέρω πολιτική λαφυραγώγηση..

«Ξέρετε ποιος είναι ο υπεύθυνος που, κατά τη γνώμη σας, έχει διαπράξει κάτι κακό αλλά επιμένετε να στρέφεστε κατά του ΠΑΣΟΚ» είπε παρεμβαίνοντας στην αντιπαράθεση ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε πλιάτσικο στην παράταξή μας», είπε, κάνοντας λόγο για «λασπολογία» σε βάρος του τότε υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Κούρκουλα, ο οποίος, όπως υποστήριξε δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.