ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων αυτή την εβδομάδα

17:33 - 22 Φεβ 2016 | Οικονομία
Επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων αυτή την εβδομάδα
Η αρμόδια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπράιντχαρτ επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών αυτή την εβδομάδα, έτσι ώστε να προετοιμάσουν την επιστροφή των επικεφαλής.

«Τεχνικά κλιμάκια των θεσμών επιστρέφουν αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις με τις ελληνικές αρχές. Η επιστροφή τους είναι ένα σημαντικό βήμα στην προετοιμασία της επιστροφής των επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον», ανέφερε η Ανίκα Μπράιντχαρτ στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Να σημειωθεί ότι ήδη από σήμερα, Δευτέρα, έρχεται στην Αθήνα το πρώτο τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας που θα ασχοληθεί από την Τρίτη με τα δημοσιονομικά. Θα ακολουθήσουν τα άλλα δύο τεχνικά κλιμάκια που θα ασχοληθούν με τα «κόκκινα» δάνεια και το Ασφαλιστικό.

Η καθυστέρησή τους, οφείλεται στο γεγονός ότι τα κρίσιμα θέματα της διαπραγμάτευσης παραμένουν ανοιχτά και αφετέρου στη διχογνωμία που παρατηρείται μεταξύ των ίδιων των θεσμών με αιχμή, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ελληνική πλευρά, την επιμονή του ΔΝΤ στη σκληρή γραμμή της λιτότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:53 - 22 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.